Hurtigkjøl- og frys. Kap.5/1GN. Prod. 20kg/pr syklus.

Pris
kr 36 628,84 Eks. MVA
Hurtigkjøler / hurtigfrys/ blåsekjøler. Kap: 5/1-GN. 20kg.

 

DIAMOND /  CBT 51/PM


Hurtigkjøl- og frys. Kapasitet på 5 x 1/1-GN brett, eller 5 x 60x40cm brett.
Kjølekapasitet: 20 kg. Fra +70°C til +3°C på 90 minutter. (Basert på HACCP norm)
Frysekapasitet: 14 kg. Fra +70°C til -18°C på 240 minutt.
Innlagt kjernetemperaturspyd følger med. Digital temperaturvisning. Avrundede hjørner. Drenering mot sluk i kammer.
Dør med magnetlås, mikrobryter og alarm. Hermetisk lukket kompressor, tåler omgivelsestemperatur på 43°C.
Kjølefordamper er ekstra behandlet for korrosjonsbeskyttelse. Utførelse i rustfritt stål AISI 304 innvendig og utvendig i AISI 304-441..
Leveres med geiderpar: avstand 7cm.

Yttermål: 81x83xh85cm. 230V/1-fas. 1,0 kW.

HVA ER HURTIGNEDKJØLING OG HURTIGNEDFRYSNING? (Se også skisse).
Hvordan bli mer profesjonell i din jobb på kjøkkenet? Hvordan øke holdbarheten til matproduktene samtidig som man sikrer et mer hygienisk produkt? Dette er mulig med vår hurtignedkjølingsserie. Hurtignedkjøling er avgjørende for å begrense utviklingen av mikrober. Maksimal utvikling av bakterier skjer ved temperaturnivå fra +65°C til +10°C. Det er derfor viktig at maten bli nedkjølt til et trygt nivå så snart som mulig, spesielt hvis den ikke skal spises med en gang. Våre hurtignedkjølere sørger for en kontrollert nedkjøling fra +70°C til +3°C innen 90 minutter. Eller fra +70°C til -18°C på 240 minutter. Hurtignedkjøling sikrer deg bedre fleksibilitet for dine menyer. Du reduserer svinn til et minimum, da du nå har mulighet til å tilberede alle måltid på forhånd. Utnytt og organiser dagen bedre og få lavere driftskostnadder og mer fornøyde kunder.

Varenr.
CBT51/PM
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×