-20%
FTEV 65/105-EK Scheie & Co AS - Diamond - Tunnel - Belte Pizzovn.jpg

Belteovn/tunell pizzaovn (Ø500mm) Konveksjon/varmluft.

Varenr.
FTEV 65/105-EK
Lager
Leveringstid normalt 1-2 uker
Pris
kr 158 320,00 Eks. MVA
Før
kr 197 900,00 Eks. MVA
Rabatt
kr 39 580,00 Eks. MVA

Belteovn/tunell pizzaovn (Ø500mm) Konveksjon/varmluft. Kan plassere 3 ovner over hverandre.

DIAMOND / ZANOLLI FTEV65/105-EK
Pizzaovn / belteovn, tunnel - konveksjon/varmluft system. Elektrisk. 
Pizza produksjon per time: Ø200 mm = 135 pizza/timen. Ø450mm = 25 pizza/time (stekteid 3,5 til 4,5 minutter)
Produsert helt i rustfritt stål AISI 304, termisk isolasjon i keramisk fiber.
- Steke tunnel: elektronisk regulering av temperatur og beltehastighet. Rask oppvarmingstid, enkelt vedlikehold.
- Maksimal temperatur 320°C.
- Innvendig tunnelåpning: 650x110xh100 mm. Ovnen har også døråpning på siden som kan betjenes.
- Elektrisk oppvarming: uavhengig regulering av temperatur (oppe og nede).
- Betjeningspanel: front plassert, enkel og rask tilgang ved service og ettersyn.

Pizzaovnen er ideell for kontinuerlig steking / baking av pizza, og også paier, toast og lasagne osv. 
Et unikt patentert system for sirkulasjonen av varmluft, sikrer at temperatur under steking er lavere enn tradisjonelle ovner. Dette gir et bedre resultatet, samt redusert energiforbruk.
Det kan plasseres 2 ovner opppå hverandre. Montering uten verktøy/kit.

Leveres med understativ på hjul.
Utvendig mål: 1400x2000xh550/110 mm.
Volt : 400-230/3N 50Hz 
Kw: 18,5
Vekt: 222 kg
Fraktvolum: 3,65 m³

English:
Ventilated ovens with heat transition electric, width 500 mm
Internal dimensions 650x110xh100.
Pizza production/hour: Ø 250 mm "230 gr." = 155 pizzas, up to Ø 500 mm "915 gr." = 25 pizzas (baking time 3.5 to 4.5 minutes).
Supplied as standard with stainless steel base on swivel castors (with brakes) Possibility of stacking up to 3 ovens of the same model.
Conctructed completely in stainless steel AISI 304, thermal isolation in ceramic fibre.
Cooking tunnel: electronic regulation of the temperature and de velocity of heat transition.
Quick reach of temperature, easy access for maintenance.
Maximal temperature 320°C. Electric heating : independent regulation of the power (high and low).
Electronic "digital" control panel accessible from the front, with management of 6 baking programs, easy and quick for after-sales service. 

ADVANTAGE:
Ideally conceived for the cooking uninterrupted of pizza pies, toast, tarts, crescents, lasagne, etc.
A single patent allows a homogeneous distribution of the flow of hot air, allowing a cooking a temperature lower than the furnaces traditional, involving a better quality of cooking as well as energy saving.