Hurtigkjøl- og frys. Kap: 3x GN-1/1 Prod.8-5 kg pr/syklus.

Varenr.
GTP-3/LD
Lager
Leveringstid normalt 1-2 uker
Pris
kr 33 385,00 Eks. MVA

DIAMOND - GTP-3/LD
Hurtigkjøl. Kapasitet på 3x 1/1-GN brett.
Kjølekapasitet: 8 kg. Fra +70°C til +3°C på 90 minutter. Innenfor "HACCP norm,"
Frysekapasitet: 5 kg. Fra +70°C til -18°C på 240 min.
Innlagt kjernetemperaturspyd følger med.
Digital temperaturvisning. Avrundede hjørner.
Drenering mot sluk i kammer.
Dør med magnetlås, mikrobryter og alarm.
Kjølefordamper er ekstra behandlet for korrosjonsbeskyttelse.
Utførelse i rustfritt stål, både innvendig og utvendig.
Yttermål: 56x70xh51,4cm. 230V/1-fas. 0,49 kW.

HVA ER HURTIGNEDKJØLING OG HURTIGNEDFRYSNING? (Se også skisse).
Hvordan bli mer profesjonell i din jobb på kjøkkenet? Hvordan øke holdbarheten til matproduktene samtidig som man sikrer et mer hygienisk produkt? Dette er mulig med vår hurtignedkjølingsserie. Hurtignedkjøling er avgjørende for å begrense utviklingen av mikrober. Maksimal utvikling av bakterier skjer ved temperaturnivå fra +65°C til +10°C. Det er derfor viktig at maten bli nedkjølt til et trygt nivå så snart som mulig, spesielt hvis den ikke skal spises med en gang. Våre hurtignedkjølere sørger for en kontrollert nedkjøling fra +70°C til +3°C innen 90 minutter. Eller fra +70°C til -18°C på 240 minutter. Hurtignedkjøling sikrer deg bedre fleksibilitet for dine menyer. Du reduserer svinn til et minimum, da du nå har mulighet til å tilberede alle måltid på forhånd. Utnytt og organiser dagen bedre og få lavere driftskostnadder og mer fornøyde kunder.

PRODUCT DETAILS
Small and space saving (can be placed in the lower shelf of a work table).
Capacity: 3 GN 1/1.
Production per cycle: 8 Kg ( +70° C +3° C) and 5 Kg ( +70° C -18° C)
Core probe as standard.
Door (non-reversible) with stainless steel handle.
Guides for stainless steel plates, spacing for plates 65 mm.
4 adjustable jacks.
 
Programmable electronic regulator (in closed waterproof box), with preservation function at the end of the cycle and alarm bell ("HACCP norm").
Monoblock structure, inside and outside manufactured in austenitic stainless steel (food), the back is in galvanized steel.
Stamped inside bottom with draining cap (high maintenance), rounded angles and corners (without bumps).
Door, magnetic joint (easy replacement, without tools).
Micro switch device, allowing the stops of the evaporator's ventilator while opening the door.
Compressor group climatic class 4, ventilated condenser, frontal accessibility.
Refrigerant R404A (or R452).
Ventilated evaporator (oversized), treated against salt and food acids, completely hidden (no visible).
Automatic evaporation of the condensate.
Polyurethane insulation without CFC.
The equipment is manufactured following the (CE) standards in force.


THE +
ADVANTAGE:
Regulator with large luminous display, tactile keys (IP65). Control of cooling or freezing cycles (with "Hard / Soft" function), on time or at temperature (core probe). Memorization of HACCP alarms, various programs ...... In cold link, the food security get through by a basic principle: I.E. the transition of the core probe temperature from +70°C to +3°C in 90 minutes (UK norms) or from +65°C to +10°C in 110 minutes (NF norms) and from + 70 ° C to -18 ° C in 240 minutes (UK norms) or + 65 ° C to -18 ° C in 270 minutes (NF norms), the Diamond chillers guarantee you the respect of all this duties.