Elektrisk varmeelement med timer, til røyking med eik sagflis eller bøk tre.
Leveres med en 500 g refill av eik sagflis (Premium kvalitet).
Yttermål: 715x415x230h/mm - kW: 0,25 - V: 230/1N 50-60Hz
Mod.FAS-164 / DIAMOND / RØYKEOVN
Hvorfor kaldrøyking? De profesjonelle anbefaler tre faser i røykeprosessen: salting , tørking og røyking . Det siste trinn utføres ved lav temperatur for å fjerne overflødig vann, uten å tørke ut produkt eller å gjøre den sprø. Røyk er produsert ved langsom brenning av eik sagflis eller bøk og deretter blir avkjølt i røykovnen for å gi ytterlig røyking. Bruk naturlig sagflis , helst eik , for å røyke fisk ( laks , ørret , ål , sild , etc. ) , skalldyr ( hummer , kreps, blåskjell, etc. ) , kjøtt ( ande bryster, filet mignon , etc. ) , delikatesser ( pølser , bacon , skinke , etc. ) dette på en svært kostnadseffektiv måte ! For laks, er det spesielt betydelig økonomisk gevinst ved å røyke selv. Ved å røyke i egen ovn vil man gi egne produkter denne " hjemmelagde" touch som gjør hele forskjellen og garanterer dine kunder en perfekt særegenhet av dine røykte produkter. Utstyret er produsert etter (CE ) standard norm.
Røyk ovn (Elektrisk), på 1-plan (400x600 mm.) Elektrisk varmeelement med timer, til røyking med eik sagflis eller bøk tre.
Leveres med en 500 g refill av eik sagflis (Premium kvalitet).
Yttermål: 715x415x230h/mm - kW: 0,25 - V: 230/1N 50-60Hz