-20%
OM08464+OM08462 Mulitbake Pizzaovn bakerovn bakeriovn brett 600x400 mm Bakeri storkjøkken Diamond Scheie OEM 2.jpg

Multibake kombinert bakeri- og pizzaovn.

Varenr.
OM08464+OM08462
Lager
Leveringstid normalt 6-8 uker
Pris
kr 183 920,00 Eks. MVA
Før
kr 229 900,00 Eks. MVA
Rabatt
kr 45 980,00 Eks. MVA

Multibake er en statisk-elektrisk ovnserie designet for fagfolk som i tillegg til pizza, også ønsker å bake bakervarer og konditorivarer.
• Innvendig kammer tilgjengelig med to forskjellige høyder; 16cm og 30cm.
• Det 16 cm høye kammeret egner seg for baking av ulike typer pizza, brød og wienerbrød.
Mens det 30 cm høye kammeret er dedikert til baking av bakervarer og konditorivarer, inkludert store-hevede produkter, som f. eks. Panettone og Pandoro.
• Begge modellene er mulig å få med fuktgenerator/steamer, er stablebare og kan kombineres for å tillate et bredere produksjonsutvalg.
• Multibake-serien kommer i to størrelser, for 2 eller 4 brett. Spør oss om du vil vite om flere av modellene våre.

Inkluderer nøytral avtrekkshette og stativ med hjul.

Plass for 4 pizzaer á 40 cm i hver etasje. 
Innvendige mål per kammer: 845x825xh160 mm. 
Maks temperatur 400°C.
Berøringsskjerm som er enkel å bruke.
Uavhengig effektinnstilling av øvre- og nedre varmeelementer (fra 0 til 100% - innstilling 5%).
10 bakeprogrammer, kan tilpasses av brukeren.
Miljøvennlig fiber isolasjon (glasskeramisk med høy tetthet).
Stekeflate i ildfast murstein.
Manuelt betjent avtrekksventil.
Selvrens-funksjon.
Økonomifunksjon for energisparing.

English:
Multibake is a “multi-baking” static electric oven range designed for professionals who, in addition to pizza, also want to bake bakery and pastry products, to integrate the traditional gastronomic offer

• Interior chamber available with two different heights
• The 16 cm high chamber is suitable for baking different types of pizza, bread and pastry products, while the 30 cm high chamber is dedicated to baking bakery and pastry products, including large leavened products, such as Panettone and Pandoro
• Both models are available with an integrated optional steamer, are stackable and can be combined to allow for a wider production variety
• The Multibake range includes 2 sizes, for 2 or 4 trays.

Electric modular oven cap. 
4 pizzas of 40 cm on each deck inner dms cm 845x825x160 mm. Max temperature 400°C.
TOUCH SCREEN display easy-to-use Independent power setting of upper and lower heating elements (from 0 to 100% - tuning 5%) 4 baking timer 10 baking programs customizable by the user
Eco-friendly high-density glass-ceramic fiber insulation.
Baking surface in refractory bricks 19 thick.
Manually operated fume exhausting valve.
Programmed switch-on (7 days , twice a day) self cleaning function by pyrolysis.
Economy function for energy saving