PLUSS:
Økonomisk besparelse, lengre holdbarhet, stor ernæringsmessig gevinst. Bruksområde:, pasteurisering og igjen oppvarm av tidligere vakuumkokt / stekt mat. Høy presisjon, for alle typer matlaging av kjøtt, fisk, grønnsaker, osv. .. Et flott resultat, alltid saftig, en beholdt tekstur, naturlig aroma, og merk et vesentlig mindre vekttap (-25% sammenlignet med tradisjonelle metoder). Ideell for hoteller, restauranter, kantiner, "catering" tjenester etuni_1...
Elektronisk regulering av temperaturområde ° 20 ° til 95 °, høy presisjon, avvik kun(0,03 C °),
- 5 forhåndsinnstilte programmer i minnet (omprogrammerbar) eller manuell betjent (temperatur + tid).
- Vann agitator med propell, dette gir en jevn tilberednings temperatur.
- Spesiell låsehandel, slik at enheten kan festes i ulike vannbeholdere (maks høyde.165 mm, maks vannkapasitet. 50 Liter.).
- Rustfritt stål håndtak, enkel bruk og innstilling.
- Sikkerhetsanordning ved tom for vann, overoppheting eller overspenning.
- Oppvarming og omrøring beskyttet med et rustfritt gitter, for å unngå kontakt med vakuumposer.
- Laget i rustfritt stål. AISI 304 (IP X3).
- Tank/beholder 50 liter (2/1-GN-200mmm) avtagbar fra skåg. Leveres med transparent lokk i polykarbonat,
Tank utførelse i AISI 304 rustfritt stål.
Vacuum koker: mål: 130x260x380h/mm. 230volt /1-fas / 2,0kw / 50-60Hz. (Vekt 5,5kg)
Tank/beholder mål: 565x685x230h/mm. (Vekt 18,5kg).