Storkjøkkenutstyr med dybde 900mm - Ny serie!

05.09.2023

Vi er stolt av å introdusere vår oppdaterte Diamond Cook Line 900-serie. 
Denne serien med moduler i samme størrelse og design, har alle en dybde på 900 mm. Dette gir godt med plass til å tilberede den beste maten. 
Alle modulene kan monteres sammen med hverandre, rygg til rygg og/eller på rekke. 
Produktene er av beste kvalitet og er spesielt utviklet for å møte behovene til restauranter, kantiner, hoteller, cateringvirksomheter og andre storkjøkken.

Diamond Cook Line 900-serien består av en rekke produkter vil heve effektiviteten og produktiviteten til ethvert kjøkken. Serien består av blant annet:

  1. Komfyrer: Våre komfyrer er designet for å levere presis varmestyring, noe som gjør det enkelt å tilberede en rekke retter samtidig. Med ulike størrelser og konfigurasjoner, kan du finne den perfekte komfyren som passer dine behov. Komfyr storkjøkken 900mm Diamond.jpg

  2. Kokebord: Cook Line 900 kokebord gir deg ekstra arbeidsplass og gir deg muligheten til å tilberede flere retter samtidig. De er en integrert del av effektiv matlaging i ethvert storkjøkken.

  3. Pastakoker: For pastaentusiaster er våre pastakokere en drøm som går i oppfyllelse. De er konstruert for rask og effektiv pastaforberedelse og gir konsistente resultater hver gang.

  4. Frityrer: Med våre frityrer kan du lage sprø og deilige retter med letthet. De er en uunnværlig del av ethvert storkjøkken, og her får du plass til mye i hver frityrkurv.

  5. Flatgrill: Våre flatgriller gir en jevn varmefordeling og stor matlagingsflate, noe som gjør det enkelt å tilberede alt fra pannekaker til biff.

  6. Vannbad: Cook Line 900 vannbad gir deg presis temperaturkontroll og er ideelle for oppvarming og oppbevaring av sauser, supper og andre varmretter.


Gass, elektrisitet og induksjon
Du finner produktene i Cook Line 900-serien med forskjellige former for oppvarming. Elektrisitet, induksjon, gass og kombinert elektrisitet/gass. 

Design og Estetikk
Cook Line 900 -produktene er ikke bare funksjonelle, de er også estetisk tiltalende.
Det moderne designet passer inn i ethvert storkjøkkenmiljø og gir et profesjonelt uttrykk.

Ytelse og Effektivitet
Når det gjelder ytelse, er Cook Line 900-serien svært pålitelig. Disse produktene er utviklet med tanke på høy produktivitet og effektivitet.
De gir deg kontrollen du trenger for å lage mat nøyaktig slik du ønsker det, hver gang.

Kvalitet og Holdbarhet
Vi i Scheie Storkjøkken forstår viktigheten av å investere i pålitelige og holdbare produkter for ditt kjøkken. Da er det godt å vite at Cook Line 900 -produktene er laget av materialer av høy kvalitet og har en solid konstruksjon og kvalitetskomponenter som sikrer lang levetid. Alle produktene er utviklet og produsert i Italia.  Dette er med andre ord produkter du kan forvente å ha i lang tid fremover.

Vedlikehold og Service
Vi er dedikert til å støtte våre kunder i hele produktets levetid. Komponenter og reservedeler vil være tilgjengelig i mange tiår fremover. 
Vår kundeservice er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål og hjelpe med vedlikeholdsråd og service. 

Priser og Tilgjengelighet
For å finne ut mer om priser og tilgjengelighet for Cook Line 900-produktene, sjekk ut denne siden her.


Avslutningsvis vil vi si at vi er overbevist om at Cook Line 900 - serien vil imøtekomme de fleste behov på de fleste storkjøkken.
Dette er produkter av ypperste kvalitet, som er både brukervennlige og pålitelige.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon!

kokker.jpg