Vår kule hotdog-stasjon er et blikkfang i seg selv med sine kule farger og design.
Potensielle kunder blir sannsynligvis mye mer fristet til å kjøpe en hotdog fra hotdog-stasjonen,
enn fra en pølsevarmer gjemt bak disken.
Her kan man lett øke omsetningen, til en rimelig penge.
Her hos Scheie Storkjøkken har vi fått dilla på Vaffel på pinne eller épi sur bâtonnet, som de sier i Belgia.
Dette er kornvafler eller belgiske vafler som er stekt i et spesial vaffeljern sammen med pinner, som etterpå dyppes i syltetøy,
sjokolade eller annen topping.
Dette er et morsomt konsept som er spennende og innbydende for kunden og som smaker kjempegodt.
Hos oss får du både vaffeljern, pinner og vaffelmiks om du vil prøve ut dette.
Vi har også en stilig vaffelvogn, om du vil skille deg ekstra mye ut.
Finnes det noe freshere enn ferskpresset appelsinjuice?
Jeg fikk servert ferskpresset juice på en pizzarestaurant en gang, og det smakte nesten bedre enn pizzaen!
Det dro totalinntrykket av restauranten opp noe helt voldsomt.
Dette er et trekkplaster i seg selv, og er sannsynligvis en investering som vil betale seg tilbake innen kort tid for mange,
være seg man driver restaurant, butikk, kafe eller kiosk.
Sjekk ut den kule appelsinpressen her.
Et varmemonter med innbydende varmmat eller et roterende pizzamonter med fersk pizza slår sjeldent feil hos en sulten kunde.
Med med fristende mat som er lett å ta med seg i farten, er det enkelt å skaffe seg flere kunder.
Se alle våre varmemonter her.
Gjennomsnittsnordmannen drikker tre kopper kaffe hver dag. Dette tilsvarer 160 liter i året per nordmann.
Vi er faktisk i verdenstoppen på kaffedrikking, kun slått av Finland. Så da sier det seg kanskje selv at å servere
god kaffe er et trekkplaster for virksomheten din? Med en elegant espressomaskin på benken kan du servere den mest utsøkte kaffe til kundene dine.
Serverer du kjølt mat som kaker, salater eller smoothies og du plass til en vakker kjøledisk i din virksomhet er også dette noe som drar opp standarden til virksomheten.
Estetikk og image har så mye å si for hvordan et spisested blir oppfattet, og igjen hvordan helhetsopplevelsen av besøket blir.
Oppfattes lokalet som innbydende og rent? Hvordan oppfører personalet seg? Føler man seg velkommen? Er maten god?
Dette er faktorer man i stor grad kan påvirke inntrykket, og er noe man bør tenke gjennom når man vurderer hvordan bedriften skal utvikle seg videre.
Om ikke disse varene passer for din bedrift, så har vi tusenvis av andre produkter som muligens passer til ditt image.
Spør oss gjerne om råd!